itulau_fanua

Tuu lima ma tutu faatasi!E lagolagoina e Hecin le taua a Shanghai e faasaga i le COVID-19.

I le afiafi o Mati 27th, Shanghai COVID-19 puipuiga ma pulea vaega galulue faʻasalalau o le taulaga o le a faʻatinoina faiga faʻalavelave faʻalavelave ma faʻatautaia le tele o suʻesuʻega nucleic acid, ma le Huangpu River o le tuaoi.

talafou3

I le vaega muamua, Pudong, Pudong South ma nofoaga lata ane na loka i lalo ma faia suʻesuʻega nucleic acid mai Mati 27.thia Aperila 1stma na tatalaina i le 5 i le taeao o Aperila 1st.I le taimi nei, o vaega taua i Puxi na faʻaauau pea ona loka i lalo.

fou1
fou2

I le vaega lona lua, na loka ai Puxi ma faia suʻesuʻega nucleic acid mai le 3am ile Aperila 1.st i le 3 i le taeao i le aso 5 o Aperilath.

E pei o le 9:30 i le taeao o Mati 30th, 2022, e 270,858 faʻamaonia faʻamaʻi COVID-19 i le atunuʻu, ma o le tulaga mo le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi e mataʻutia.Ole numera o mataupu fou faʻamaonia i aso uma i Shanghai o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia, ma sili atu i le 3,000 asymptomatic faʻamaʻi mo le tolu aso sosoo.O le puipuiga ma le puleaina o faʻamaʻi a Shanghai o loʻo i lalo o le mamafa tele.

Saienisi lauiloa:

E tusa ai ma le mataupu faavae o le "ola muamua, muamua tagata,", Hecin vave faʻaputuina punaoa ma faʻatulagaina ana tagata faigaluega e lagolago Shanghai ma se vaega o faʻamaʻi puipuia ma faʻatonutonu mea, faʻaolaina lona malosi i le vave pulea o le faʻamaʻi ma le tele-tele. su'ega nucleic acid.

tala fou
talafou5

Taimi meli: Me-17-2022